You are here

MVO Maatschappelijk betrokken

Maatschappelijk verantwoord ondernemen is wat op vele aspecten van een organisatie van toepassing is. Dat is bij Brinkmann & Niemeijer (B&N) niet anders . Hieronder een aantal punten waar een actief beleid op is binnen de organisatie.

Milieu; in toenemende mate is er aandacht voor dit onderwerp. Binnen B&N is er al jaren geleden een goede interen afvalstroom ingericht. Maar ook voor werkzaamheden op locatie tijdens inbedrijfstellingen of onderhoud is dit volledig ingericht. Daarbij wordt ook veel aandacht gegeven aan de recycling van o.a. hout en papier.

Veilig werken; een aspect wat logisch klinkt maar niet altijd logisch is. Bij B&N zijn alle medewerkers die in het uitvoerende traject zitten volledig VCA opgeleid. Daarnaast is B&N als bedrijf ook VCA* gecertificeerd. Een veilige werkplek is de basis voor het welzijn van onze medewerkers.

Sociaal betrokken; ook voor mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt is er bij B&N plaats. De ervaring leert dit voor beide partijen zeer positief kan uitwerken. Betrokken medewerkers die met veel plezier in het arbeidsproces staan.

Adress

Brinkmann & Niemeijer Motoren B.V.

Engelenburgstraat 45
7391 AM, Twello
Netherlands

Kwaliteit (KAM) engels

Working at B&N