You are here

Oplossingen

Brinkmann & Niemeijer uit Twello is sinds vele jaren een waar begrip op het gebied van dieselmotoren en generatoren en de naadloze samenbouw hiervan tot aggregaten in alle soorten en maten. Daarmee is B&N met name actief in noodstroom, scheepvaart  en grond-, weg- en waterbouw/verhuur. Daarnaast worden losse componenten verkocht richting OEM’s zoals motoren, generatoren en omkastingen al dan niet met verdere opties zoals bedrading en besturing (DeepSea).

Voor hele speciale toepassingen ontwikkelt en produceert B&N klant specifieke producten, daarmee kunt u met alle vragen en wensen terecht bij B&N.

Als duidelijk is wat de specificaties zijn, kan B&N de (nood)stroomoplossing ook daadwerkelijk realiseren. Dit kan een standaardoplossing zijn, uit voorraad leverbaar, maar ook een aggregaat dat compleet ontwikkeld en gebouwd wordt in onze werkplaatsen: de specialiteit van B&N. Bovendien bieden wij een after sales service, inclusief reserveonderdelen. Zo hoeft u nooit meer zonder stroom te zitten.

Adress

Brinkmann & Niemeijer Motoren B.V.

Engelenburgstraat 45
7391 AM, Twello
Netherlands

Service & Support

Disclaimer & Privacy Statement