U bent hier

Aggregaten voor GWW/Verhuur

Brinkmann & Niemeijer Motoren uit Twello is sinds vele jaren een waar begrip op het gebied van dieselmotoren en generatoren en de naadloze samenbouw hiervan tot aggregaten in alle soorten en maten. Zowel voor de Grond Weg en Waterbouw als de verhuurmarkt biedt B&N een passende oplossing.

In situaties waarin tijdelijk stroom nodig is, zoals bij wegwerkzaamheden of festivals, kan een aggregaat uitkomst bieden. Door gebruik te maken van robuuste omkastingen en rekening te houden met wet- en regelgevingen (denk aan beperkingen met betrekking tot lawaai en emissie), kunnen ook de mobiele aggregaten van B&N in nagenoeg iedere situatie en omgeving dienstdoen.

Aggregaten voor de bouw

In situaties waarin tijdelijk stroom nodig is, bijvoorbeeld omdat er geen bouwaansluiting is of voor het voeden van een torenkraan, kan een stroom aggregaat uitkomst bieden. Door gebruik te maken van robuuste omkastingen en rekening te houden met wet- en regelgevingen (denk aan beperkingen met betrekking tot lawaai en emissie), kunnen de mobiele aggregaten van B&N in nagenoeg iedere situatie en omgeving dienstdoen.

Verhuur

Wanneer u aggregaten verhuurt, weet u als geen ander dat deze tegen een stootje moeten kunnen. Ze mogen geen geluidsoverlast veroorzaken, moeten eenvoudig te (ver)plaatsen zijn en voldoen aan de laatste emissie eisen. Tegelijkertijd dienen de machines van de beste kwaliteit te zijn. Robuust en krachtig, om te kunnen voldoen aan de verwachtingen van uw klanten. Voor gebruik bij festivals, evenementen of op de bouw gelden in principe dezelfde eisen: de aggregaten moeten goed, duurzaam en mobiel zijn, maar ook diefstalbestendig.

Werkvakverlichting

Bij wegwerkzaamheden is vaak tijdelijke rijbaanverlichting (werkvakverlichting) nodig waarbij een aggregaat zorgt voor de stroomvoorziening. Deze aggregaten dienen snel operationeel, gemakkelijk verplaatsbaar, zeer betrouwbaar en stil te zijn. Kenmerken die de aggregaten welke B&N speciaal voor deze toepassing heeft ontworpen op het lijf geschreven staan. Brinkmann & Niemeijer Motoren uit Twello is sinds vele jaren een waar begrip op het gebied van dieselmotoren en generatoren en de naadloze samenbouw hiervan tot aggregaten in alle soorten en maten.  

Grond-, weg- & waterbouw

Aggregaten welke worden gebruikt in de Grond Weg & Waterbouw moeten tegen een stootje kunnen. Ze mogen geen geluidsoverlast veroorzaken, moeten eenvoudig te (ver)plaatsen zijn en voldoen aan de laatste emissie eisen. Tegelijkertijd dienen de machines van de beste kwaliteit te zijn, robuust en krachtig maar ook duurzaam en diefstalbestendig.

Adres

Brinkmann & Niemeijer Motoren B.V.

Engelenburgstraat 45
7391 AM, Twello
Nederland

Service & Ondersteuning

Disclaimer & Privacy Statement

Werken bij B&N