U bent hier

Noodstroomaggregaten

Stroomstoringen zijn altijd vervelend en ongemakkelijk, soms zelfs levensbedreigend. Heeft u er wel eens bij stilgestaan wat de gevolgen voor uw bedrijf of instelling zijn als kritische apparatuur uitvalt?

De noodstroom markt is voor ons heel divers en wij leveren onze producten en diensten dan ook in verschillende segmenten waaronder:

  • Industrie
  • Utiliteitsbouw
  • Gezondheidszorg
  • Agrarische sector

Noodstroom aggregaten voor utiliteit

Onder utiliteit verstaan wij naast fabrieken en kantoren ook winkels, bioscopen, parkeergarages etc.

Noodstroomaggregaten voor de gezondheidszorg

Stroomstoringen zijn altijd vervelend en ongemakkelijk maar voor ziekenhuizen en verzorgingshuizen, soms zelfs levensbedreigend. Heeft u er wel eens bij stilgestaan wat de gevolgen voor cliënten en medewerkers zijn als kritische apparatuur uitvalt? Als roldeursystemen niet meer opengaan en digitale dossiers niet meer toegankelijk zijn? Als liften niet meer werken en alarminstallaties uitvallen?

Noodstroom aggregaten voor de agrarische sector

Stroomstoringen zijn altijd vervelend en ongemakkelijk maar voor de agrarische sector, soms zelfs levensbedreigend. Heeft u er wel eens bij stilgestaan wat de gevolgen voor uw bedrijf en vee zijn als kritische apparatuur uitvalt? Als in een pluimveestal de ventilatie niet meer werkt en elektrische deuren niet meer opengaan ? Als melkrobots niet meer werken en voercomputers uitvallen?

Adres

Brinkmann & Niemeijer Motoren B.V.

Engelenburgstraat 45
7391 AM, Twello
Nederland

Service & Ondersteuning

Disclaimer & Privacy Statement

Werken bij B&N