U bent hier

Event

Evenement

Brinkmann & Niemeijer op de Infra beurs

Op de komende editie van de Infra relatiedagen kunt u ons, na een afwezigheid van een paar jaar, weer vinden. Op stand 634 informeren wij u graag over onze producten maar zeker ook over onze visie over de dieselmotor.

Ook praten wij u graag bij over schone JCB dieselmotoren en vanzelfsprekend ook over aggregaten, van standaard tot klantspecifiek.

 

Europort 2019

Van 5 t/m 8 november kunt u ons wederom vinden op de Europoort beurs. Wij willen u graag uitnodigen op om onze stand (7205) te komen en u door ons te laten informeren over onze oplossingen.

Verdere informatie zult u van ons krijgen via deze site, facebook en/of mailing.

Martime Industry 2019

Van 7 t/m 9 mei staat Brinkmann & Niemeijer Motoren op de beurs Maritime Industry met o.a. JCB Stage V motoren voor generatorbedrijf in de binnenvaart, 

Nadere informatie volgt via deze site en onze facebook pagina.

Maritime Industry 2018

Brinkmann & Niemeijer Motoren staat wederom op de beurs voor de binnenvaart in Gorinchem. De beurs wordt gehouden van 29 t/m 31 mei.

 

Europort 2017

Datum: dinsdag, 7 november, 2017 - 10:00 tot vrijdag, 10 november, 2017 - 18:00

Plaats: Rotterdam

Land: Netherlands

Ook dit jaar zijn De Maas B.V. en Brinkmann en Niemeijer Motoren B.V. wederom vertegenwoordigd op Europort beurs te Rotterdam. Deze beurs is het platform in Nederland voor specialisten in de binnen-en zeevaart en visserij om te netwerken en op de hoogte te blijven van alle ontwikkelingen binnen de maritieme sector.

Shipping-Technics-Logistics 2017

Op 26 en 27 september 2017 organiseert Messe Kalkar de Nederlands-Duitse vakbeurs Shipping-Technics-Logistics-Kalkar. Op beide dagen presenteren Duitse en Nederlandse bedrijven zich aan geïnteresseerde vakbezoekers hun nieuwste producten, trends, innovaties en diensten van de complete MARITIEME branche op een oppervlakte van 9.000 m². 

Ook Brinkmann & Niemeijer Motoren B.V. en De Maas B.V. zijn op deze beurs vertegenwoordigd.
Voor toegang tot de beurs kunt u hier uw toegangskaarten bestellen.

Adres

Brinkmann & Niemeijer Motoren B.V.

Engelenburgstraat 45
7391 AM, Twello
Nederland

Service & Ondersteuning

Disclaimer & Privacy Statement

Werken bij B&N