U bent hier

Generatorsets voor de scheepvaart

B&N heeft zich de laatste jaren ontwikkeld tot een van de grote spelers als het gaat om generatorsets voor de scheepvaart. Vele sets hebben inmiddels hun weg gevonden naar werven en rederijen. Het vermogen varieert van 30 tot 250 kVA en als krachtbron worden voornamelijk JCB, Mitsubishi, Yanmar of John Deere dieselmotoren gebruikt, uiteraard inclusief de benodigde CCNR certificaten. De sets kunnen geleverd worden in open of geluidgedempte uitvoering, radiateur gekoeld of geschikt voor aansluiting op een kielkoelsysteem.

Ook sets onder klasse zijn voor B&N geen probleem, wij bouwen deze sets overeenkomstig de eisen van bijv. Bureau Veritas of Lloyd’s Register of Shipping.

De certificering voor Stage V motoren is nu ook afgerond, wilt u meer informatie? Klik hier!

Generatorsets voor droge lading schepen

In de scheepvaart is het van groot belang dat uw stroomvoorziening optimaal in orde is. Of het nu gaat om een containerschip, vrachtschip of beunschip, een betrouwbare stroomvoorziening is essentieel voor uw bedrijfsvoering.  Bovendien besparen betrouwbare generatorsets u geld doordat kosten voor reparatie worden beperkt en vertragingen tot een minimum beperkt. Voor deze binnenvaart generatorsets kunt u kiezen uit eerste klas componenten zoals bijvoorbeeld  JCB, Mitsubishi, Yanmar of John Deere CCNR gecertificeerde dieselmotoren en Mecc Alte of Stamford generatoren.

Generatorsets voor Tankschepen

Voor de tankvaart is het van groot belang dat de stroomvoorziening veilig en optimaal in orde is. Of het nu gaat om het vervoer van brandbare vloeistoffen of gassen, veiligheid is essentieel voor uw bedrijfsvoering.  Bovendien besparen betrouwbare generatorsets u geld doordat kosten voor reparatie worden beperkt en vertragingen tot een minimum beperkt. Voor deze binnenvaart generatorsets kunt u kiezen uit eerste klas componenten zoals bijvoorbeeld  JCB, Mitsubishi, Yanmar of John Deere CCNR gecertificeerde dieselmotoren en Mecc Alte of Stamford marine generatoren.

Generatorsets voor passagiersschepen

Om te zorgen dat het uw passagiers aan boord aan niets ontbreekt is een betrouwbare stroomvoorziening essentieel. Bovendien besparen betrouwbare generatorsets u geld doordat kosten voor reparatie worden beperkt en vertragingen tot een minimum beperkt. Voor deze binnenvaart generatorsets heeft u de keuze uit eerste klas componenten zoals bijvoorbeeld  JCB, Mitsubishi, Yanmar of John Deere CCNR gecertificeerde dieselmotoren en Mecc Alte of Stamford  generatoren. Het bedieningspaneel wordt geleverd voorzien van een Deep Sea  besturingsmodule.

Generatorsets voor Werkschepen

Naargelang de functie van een werkschip worden er eisen gesteld aan de uitvoering van het generatorset, komt deze bijvoorbeeld in de machinekamer of wordt deze aan dek geplaatst.

Generatorsets voor vissersschepen

In de visserij is het van groot belang dat uw stroomvoorziening optimaal in orde is. Of het nu gaat om een bijvoorbeeld een pulskotter of een flyshooter, een betrouwbare stroomvoorziening is essentieel voor uw bedrijfsvoering.  Bovendien besparen betrouwbare generatorsets u geld doordat kosten voor reparatie worden beperkt en vertragingen tot een minimum beperkt. Voor deze generatorsets kunt u kiezen uit eerste klas componenten zoals bijvoorbeeld  JCB, Mitsubishi, Yanmar of John Deere dieselmotoren en Mecc Alte of Stamford generatoren.

Adres

Brinkmann & Niemeijer Motoren B.V.

Engelenburgstraat 45
7391 AM, Twello
Nederland

Service & Ondersteuning

Disclaimer & Privacy Statement

Werken bij B&N