U bent hier

Generatorsets voor vissersschepen

In de visserij is het van groot belang dat uw stroomvoorziening optimaal in orde is. Of het nu gaat om een bijvoorbeeld een pulskotter of een flyshooter, een betrouwbare stroomvoorziening is essentieel voor uw bedrijfsvoering.  Bovendien besparen betrouwbare generatorsets u geld doordat kosten voor reparatie worden beperkt en vertragingen tot een minimum beperkt. Voor deze generatorsets kunt u kiezen uit eerste klas componenten zoals bijvoorbeeld  JCB, Mitsubishi, Yanmar of John Deere dieselmotoren en Mecc Alte of Stamford generatoren. Het bedieningspaneel is standaard op basis van een Deep Sea  besturingsmodule maar kan verder naar uw wensen worden uitgevoerd. De sets kunnen worden geleverd met een voorgebouwde radiateur of geschikt voor kielkoeling en eventueel worden voorzien van een geluidswerende omkasting.

Service en onderhoud

Voor ons is een tevreden klant het allerbelangrijkste en dat betekent dus ook dat de klant gedurende de volledige levensduur van de machine op onze steun kan rekenen.

Door onze jarenlange ervaring op het gebied van dieselmotoren en generatoren bent u verzekerd van de grootst mogelijke ondersteuning, of het nu gaat om onderhoud of het oplossen van een storing. In een noodgeval draait alles om snelheid. Onze binnendienst bestaat uit ervaren vaklieden, die alle aspecten van onze producten kennen en u daarom al aan de telefoon snel kunnen helpen.

Mochten wij niet direct aan de telefoon het probleem op kunnen lossen dan zullen onze servicemonteurs ter plaatse bij u het mankement komen herstellen. Wij staan u dus altijd en overal graag ter beschikking 24-7 !

Adres

Brinkmann & Niemeijer B.V.

Engelenburgstraat 45
7391 AM, Twello
Nederland

Werken bij B&N

Service & Ondersteuning