U bent hier

Grond-, weg- & waterbouw

Aggregaten welke worden gebruikt in de Grond Weg & Waterbouw moeten tegen een stootje kunnen. Ze mogen geen geluidsoverlast veroorzaken, moeten eenvoudig te (ver)plaatsen zijn en voldoen aan de laatste emissie eisen. Tegelijkertijd dienen de machines van de beste kwaliteit te zijn, robuust en krachtig maar ook duurzaam en diefstalbestendig.

Relevante opties

Speciaal voor de GWW sector levert B&N aggregaten die een ruwe behandeling bepaald niet uit de weg gaan. Deze aggregaten zijn uiteraard voorzien van alle mogelijke relevante opties. Zo kunnen deze aggregaten o.a. worden voorzien van een extra grote brandstoftank, een externe tankaansluiting, afname wandcontactdozen, trailer en diverse elektrische opties zoals bijvoorbeeld de mogelijkheid tot het uitlezen op afstand.

Specificaties

Onze oplossingen specifiek voor de GWW markt hebben een vermogen van 20 kVA tot 650 kVA, en kunnen worden aangedreven door verschillende merken dieselmotoren waaronder Yanmar, JCB, Perkins, Iveco, Scania, Cummins of MTU. Ze worden gebouwd in speciaal voor de GWW bestemde geluidsgedempte omkastingen. Vanzelfsprekend is hierbij extra aandacht besteed aan mobiliteit en duurzaamheid.

Neemt u gerust eens contact met ons op voor de mogelijkheden. Wij hebben gegarandeerd de oplossing die past bij de wensen en eisen van u en uw klanten. Fluisterstil, robuust, duurzaam, een  extra grote brandstoftank… bij B&N is alles mogelijk.

Service en onderhoud

Voor ons is een tevreden klant het allerbelangrijkste en dat betekent dus ook dat de klant gedurende de volledige levensduur van de machine op onze steun kan rekenen.

Door onze jarenlange ervaring op het gebied van dieselmotoren en generatoren bent u verzekerd van de grootst mogelijke ondersteuning, of het nu gaat om onderhoud of het oplossen van een storing. In een noodgeval draait alles om snelheid. Onze binnendienst bestaat uit ervaren vaklieden, die alle aspecten van onze producten kennen en u daarom al aan de telefoon snel kunnen helpen.

Mochten wij niet direct aan de telefoon het probleem op kunnen lossen dan zullen onze servicemonteurs ter plaatse bij u het mankement komen herstellen. Wij staan u dus altijd en overal graag ter beschikking 24-7 !

Adres

Brinkmann & Niemeijer B.V.

Engelenburgstraat 45
7391 AM, Twello
Nederland

Werken bij B&N

Service & Ondersteuning