U bent hier

Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen (MVO)

Maatschappelijk verantwoord ondernemen is wat van toepassing is op vele aspecten van een organisatie. Brinkmann & Niemeijer (B&N) is hierin niet anders. Hieronder ziet u een paar punten waar een actief beleid op van toepassing is binnen de organisatie.

Milieu

De nadruk ligt steeds vaker op dit onderwerp. B&N heeft jaren geleden al een goede afvalstroom ingeregeld binnen het bedrijf. Ook wanneer B&N op pad is, is de afvalstroom allemaal volledig ingericht. B&N geeft ook veel aandacht aan het recyclen van o.a. hout en papier.

Veilig werken

Een aspect dat steeds belangrijker wordt, maar niet bij iedereen standaard is. De werknemers die in de bouw van Generator sets zitten en bij B&N werken zijn volledig VCA opgeleid. Daarnaast is ook B&N als bedrijf VCA* gecertificeerd. Een veilige werkplek is de basis voor het welzijn van onze medewerkers.

Sociaal betrokken

Ook voor mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt is er een plaats binnen de B&N. Ervaring leert dat dit zeer positief uit kan pakken voor beide partijen. Toegewijde medewerkers die veel inzet tonen binnen de arbeidsmarkt.

Adres

Brinkmann & Niemeijer B.V.

Engelenburgstraat 45
7391 AM, Twello
Nederland

Werken bij B&N

Service & Ondersteuning