U bent hier

OEM - Motoren, generatoren en omkastingen

Bent u een OEM klant en op zoek naar een dieselmotor, generator of omkasting dan kan B&N  u dit component op maat aanbieden. Ook mogelijkheden zoals bijvoorbeeld assemblage en besturingen kan B&N u aanbieden.

Dieselmotoren voor OEM

Voor vele toepassingen blijft de dieselmotor de beste optie voor aandrijving van bijvoorbeeld een generator. In de huidige tijd is een schone dieselmotor essentieel, alleen al om te voldoen aan de steeds maar strenger wordende milieu-eisen. Bent u op zoek naar een moderne schone motor met minimale nabehandeling en maximale prestaties dan zijn de JCB dieselmotoren een zeer goede optie voor u. JCB motoren zijn er voor generatorbedrijf als ook voor industriëele toepassingen.

Generatoren voor OEM

Ook voor generatoren bent u bij ons aan het juiste adres, als officiële importeur van Mecc Alte leveren wij een complete range industrie- en marine generatoren voor verschillende toepassingen.

Van de kleine portable generatoren voor mobiele toepassingen tot middenspannings generatoren van 5380 kVA. Kortom voor iedere toepassing is er wel een generator die de specifieke kenmerken heeft om een goede oplossing te bieden voor uw stroomvraag.

Geluidswerende omkastingen voor OEM

Om te beschermen tegen klimaatsinvloeden of om het geluidsniveau van een product te reduceren biedt B&N al jaren een optionele geluidswerende omkasting aan. Dit kan een product op maat zijn maar een ook een standaard product uit voorraad. Voor de producten op maat heeft B&N de mogelijkheid om omkastingen aan te bieden die superstil zijn, extra behandeld zijn, beperkte afmeting hebben of bijvoorbeeld een grote tank hebben.

Adres

Brinkmann & Niemeijer Motoren B.V.

Engelenburgstraat 45
7391 AM, Twello
Nederland

Service & Ondersteuning

Disclaimer & Privacy Statement

Werken bij B&N