U bent hier

Oplossingen

Brinkmann & Niemeijer uit Twello is sinds vele jaren een waar begrip op het gebied van dieselmotoren en generatoren en de naadloze samenbouw hiervan tot aggregaten in alle soorten en maten. Daarmee is B&N met name actief in noodstroom, scheepvaart  en grond-, weg- en waterbouw/verhuur. Daarnaast worden losse componenten verkocht richting OEM’s zoals motoren, generatoren en omkastingen al dan niet met verdere opties zoals bedrading en besturing (DeepSea).

Voor hele speciale toepassingen ontwikkelt en produceert B&N klant specifieke producten, daarmee kunt u met alle vragen en wensen terecht bij B&N.

Als duidelijk is wat de specificaties zijn, kan B&N de (nood)stroomoplossing ook daadwerkelijk realiseren. Dit kan een standaardoplossing zijn, uit voorraad leverbaar, maar ook een aggregaat dat compleet ontwikkeld en gebouwd wordt in onze werkplaatsen: de specialiteit van B&N. Bovendien bieden wij een after sales service, inclusief reserveonderdelen. Zo hoeft u nooit meer zonder stroom te zitten.

Stroomstoringen zijn altijd vervelend en ongemakkelijk, soms zelfs levensbedreigend. Heeft u er wel eens bij stilgestaan wat de gevolgen voor uw bedrijf of instelling zijn als kritische apparatuur uitvalt?

De noodstroom markt is voor ons heel divers en wij leveren onze producten en diensten dan ook in verschillende segmenten.

B&N heeft zich de laatste jaren ontwikkeld tot een van de grote spelers als het gaat om generatorsets voor de scheepvaart. Het vermogen varieert van 30 tot 250 kVA en als krachtbron worden voornamelijk JCB, Mitsubishi, Yanmar of John Deere dieselmotoren gebruikt, uiteraard inclusief de benodigde CCNR certificaten.

In situaties waarin tijdelijk stroom nodig is, zoals bij wegwerkzaamheden of festivals, kan een aggregaat uitkomst bieden. Door gebruik te maken van robuuste omkastingen en rekening te houden met wet- en regelgevingen kunnen ook de mobiele aggregaten van B&N in nagenoeg iedere situatie en omgeving dienstdoen.

Voor toepassingen waarbij een standaard aggregaat niet voldoet denken wij graag met u mee voor een geschikte oplossing op maat. Punten die vaak leiden tot een special zijn afmetingen door een beperkte ruimte, geluidsniveau vanwege de omgeving en tankinhoud vanwege de behoefte aan een specifieke autonomie

Bent u een OEM klant en op zoek naar een dieselmotor, generator of omkasting dan kan B&N  u dit component op maat aanbieden. Ook mogelijkheden zoals bijvoorbeeld assemblage en besturingen kan B&N u aanbieden.

Voor ons is een tevreden klant het allerbelangrijkste en dat betekent dus ook dat u als klant gedurende de volledige levensduur van de machine op onze steun kan rekenen. Door onze jarenlange ervaring op het gebied van dieselmotoren en generatoren ben u verzekerd van de best mogelijke ondersteuning.

Adres

Brinkmann & Niemeijer B.V.

Engelenburgstraat 45
7391 AM, Twello
Nederland

Werken bij B&N

Service & Ondersteuning