U bent hier

Over Brinkmann & Niemeijer

Over Brinkmann & Niemeijer

Wie zijn wij?

Brinkmann & Niemeijer is sinds vele decennia een vooraan-staande fabrikant van stroomaggregaten, met een meer dan uitstekende reputatie in de Nederlandse markt. De eerste grote naamsbekendheid is gegroeid met de import van de fameuze Lister-Petter aggregaten en dieselmotoren voor de binnenvaart. Brinkmann & Niemeijer heeft zich sindsdien steeds verder ontwikkeld en is inmiddels sinds vele jaren ook een begrip op het gebied van (complexe) noodstroom-oplossingen, aggregaten voor de bouw en de verhuur, waterpompsets en hydraulicasets.

Wat doen wij?

Van het opstellen van de specificaties, via de ontwikkeling en de productie, tot en met de levering en de “turn key” installatie: alles wordt volledig ingevuld en uitgevoerd door Brinkmann & Niemeijer. Of het nu gaat om een specifiek aggregaat met speciale eigenschappen of een hydraulisch powerpack in een naar maat gemaakte omkasting, met alle aansluitingen op de ideale posities, Brinkmann & Niemeijer is steeds uw betrouwbare en vakkundige partner. Ook een combinatie van een stroomaggregaat met een hydraulisch powerpack behoort tot onze dagelijkse arbeid. Kortom: Brinkmann & Niemeijer levert u een zeer breed scala aan producten; van losse componenten zoals motoren en generatoren tot complete stroomaggregaten, powerpacks en pompensets.

Brinkmann & Niemeijer heeft een jarenlange ervaring op het gebied van stroomaggregaten. Daarnaast heeft Brinkmann & Niemeijer ook alle faciliteiten in huis om stroomaggregaten op alle onderdelen te testen en wij geven u daardoor een perfecte ondersteuning op technisch gebied. Vanzelfsprekend worden de aggregaten voor aflevering volledig getest, waarbij de opdrachtgever, indien gewenst, aanwezig kan zijn. Wij verzorgen ook het transport, de plaatsing, de installatie en de oplevering van de set. Kortom, Brinkmann & Niemeijer biedt u de totaaloplossing voor elke specifieke toepassing.

 

 

Adres

Brinkmann & Niemeijer B.V.

Engelenburgstraat 45
7391 AM, Twello
Nederland

Werken bij B&N

Service & Ondersteuning