U bent hier

SVRZ

Projectgegevens

Opdrachtgever: Stichting Voor Regionale Zorgverlening
Jaar: 2016 - 2017
Locatie: Tholen, Goes, Axel, Zaamslag, Middelburg en Domburg

 

Voor verschillende locaties van SVRZ heeft Brinkmann & Niemeijer de noodstroominstallatie geleverd, omdat het bestaande locaties betrof die volop in bedrijf waren was de implementatie geen eenvoudige opgave. Zo moest het invlechten van de omschakeling tussen netvoeding of generatorvoeding plaatsvinden in de hoofdverdeler, maar ondertussen moest de stroomvoorziening gewaarborgd blijven. Per locatie hebben we een noodstroomvoorziening ontworpen welke exact aansloot bij de wensen van de opdrachtgever. Nadat de NSA's, de bekabeling en de omschakelkast geinstalleerd waren, is de noodstroominstallatie gekoppeld met de hoofdverdeler. Hiervoor is eerst met tijdelijke aggregaten de stroomvoorziening overgenomen.

Tijdens de ombouw is slechts 2 x 15 minuten de stroomvoorziening onderbroken geweest en hebben we dit project in nauwe samenwerking met de opdrachtgever, het energiebedrijf en de installateur succesvol afgerond.

De geleverde noodstroominstallatie bestaat uit:

  • 400 kVA geluidgedempt noodstroomaggregaat (3x)
  • 450 kVA geluidgedempt noodstroomaggregaat (3x)
  • 100 kVA geluidgedempt noodstroomaggregaat t.b.v. het servicecentrum
  • Geïntegreerde brandstofdagtank

De 400 en 450 kVA noodstroomaggregaten zijn samengesteld uit een Volvo Penta dieselmotor ( TAD1343GE / TAD1344GE)  en een Mecc Alte generator (ECO40-1S/4 / ECO40-2S/4)

Het 100 kVA noodstroomaggregaat is samengesteld uit een FPT/Iveco NEF45TM2A dieselmotor en een Mecc Alte  ECP32-2S/4 generator.

Alle NSA's zijn voorzien van een besturingspaneel op basis van een DSE8610 besturingsmodule en geschikt voor synchroonbedrijf.

 


Emergency power Health


Adres

Brinkmann & Niemeijer Motoren B.V.

Engelenburgstraat 45
7391 AM, Twello
Nederland

Werken bij B&N

Service & Ondersteuning