U bent hier

Service & Onderhoud

Voor ons is een tevreden klant het allerbelangrijkste en dat betekent dus ook dat u als klant gedurende de volledige levensduur van de machine op onze steun kan rekenen.

Door onze jarenlange ervaring op het gebied van dieselmotoren en generatoren bent u verzekerd van de grootst mogelijke ondersteuning, of het nu gaat om onderhoud of het oplossen van een storing. In een noodgeval draait alles om snelheid. Onze binnendienst bestaat uit ervaren vakmensen, die alle aspecten van onze producten kennen en u vaak al aan de telefoon snel kunnen helpen.

Mochten wij niet direct aan de telefoon het probleem op kunnen lossen dan zullen onze servicemonteurs ter plaatse bij u de storing herstellen. Wij staan u dus altijd en overal graag ter beschikking 24/7 !

Keuringen en inspecties

Naast het onderhoud kunnen wij ook uw noodstroom installatie inspecteren en keuren. Dit geldt niet alleen voor de door ons geleverde installaties maar ook voor installaties geleverd door derden. Wij kunnen u dus daarmee helpen en vrijblijvend een offerte hiervoor uitbrengen.

Onderdelen

Om uw machine van de juiste onderdelen te voorzien levert B&N originele onderdelen vanuit eigen magazijn. Wij kunnen u in bijna alle gevallen direct uit voorraad leveren.

Wij kunnen u elk gewenst onderdeel, van een eenvoudig filter tot en met een complete vervangingsmotor, op een snelle en correcte manier voor u verzorgen. Onze logistieke service verzorgt een snelle afhandeling en kan voor u ook bepaalde onderdelen op voorraad houden, die voor uw specifieke toepassing nodig kunnen zijn.

Adres

Brinkmann & Niemeijer Motoren B.V.

Engelenburgstraat 45
7391 AM, Twello
Nederland

Service & Ondersteuning

Disclaimer & Privacy Statement

Werken bij B&N