• Voltijds
  • Geplaatst op: 06-09-2023

Ook voor stages ben je bij Brinkmann & Niemeijer aan het goede adres. We zijn een Erkend leerbedrijf en kunnen jou een mooie stage bieden met veel praktijkervaringen in een veilige omgeving. Zo kun je samen gaan werken met de monteurs uit de werkplaats. De monteurs hebben veel ervaring en delen deze graag met jou.

Ook op kantoor kun je bij ons terecht zoals op de afdeling verkoop, administratie of engineering. Vraag gerust eens naar de mogelijkheden door bij ons binnen te lopen of te bellen op 0571 276 900

Brinkmann & Niemeijer als Erkend Leerbedrijf

Het bestuur van Kenniscentrum PMLF, het Kenniscentrum Beroepsonderwijs Bedrijfsleven in de sectoren proces- en operationele techniek media en laboratoriumtechniek heeft Brinkmann & Niemeijer verklaart als een Erkend Leerbedijf binnen de sector Operationele Techniek. Bij het predicaat van Erkend Leerbedrijf horen natuurlijk meerdere voorwaarden waar wij als Brinkmann & Niemeijer zijnde aan voldoen.

Voor welke CREBO-erkende opleidingen is Brinkmann & Niemeijer het geschikte bedrijf? De volgende opleidingen:

  • Medewerker operationele techniek, uitstroom medewerker operationele techniek
  • Operationele techniek, uitstroom operationeel technicus
  • Operationele techniek, uitstroom allround operationeel technicus

Wilt u binnen uw opleiding stappen maken op bovenstaande onderdelen, dan bent u bij Brinkmann & Niemeijer aan het goede adres.

erkend

 

 

 

 

Solliciteer nu!

Vul hier je naam in.
Vul je e-mailadres in, in de vorm: naam@provider.nl
Vul je telefoonnummer in, in de vorm: 0611111111
Upload hier je bestanden (bijvoorbeeld je CV, motivatie e.d.)
Vul hier je vraag en/of opmerking in.

Dit formulier wordt beveiligd door reCAPTCHA. De Google privacyverklaring en servicevoorwaarden zijn hierop van toepassing.

Of toch liever even bellen met een van onze specialisten?

+31 571 745 211
Silvia Petstra