Dé specialist in vaste en mobiele energiesystemen

Duurzame energieoplossingen, voor vandaag én morgen

Bekijk hier al onze energieoplossingen

Samen vinden we de beste oplossing voor uw energievraagstuk

Brinkmann & Niemeijer is dé specialist op het gebied van vaste en mobiele energiesystemen, zoals noodstroomvoorzieningen, aggregaten, batterij-, hybride- en UPS-systemen.

Wij leveren zowel standaard als klantspecifieke oplossingen. Dat doen we in de volgende segmenten en sectoren: noodstroom, binnenvaart, mobiel, defensie en OEM.

Actueel

Brinkmann & Niemeijer op de Infra Relatiedagen 2024

Brinkmann & Niemeijer op de Infra Relatiedagen 2024

De energietransitie is actueler dan ooit, maar het is een uitdaging die niet van de ene op de andere dag opgelost kan worden. Waar we jaren geleden met Stage IIIA machines nog met een hoge NOx-uitstoot werkten, is de NOx uitstoot nu aanzienlijk verminderd met de Stage V machines. 

Eerste levering 150 kVA aanhangeraggregaten

Eerste levering van onze 150 kVA aanhangers succesvol afgerond!

Wat een reis is dit geweest. Het begon allemaal met onze deelname aan de aanbesteding, waar we vele uren bezig zijn geweest met het interpreteren van de eisen en het uitdenken van het aanhangeraggregaat.

Leuk om onze passie SHVP te blijven sponsoren!

Leuk om onze passie te blijven sponsoren!

Wat ooit begon in de jaren’80 met de aanschaf van een kleine 1 cilinder Lister dieselmotor in een schuurtje in de achtertuin van Peter Reichwein, is uitgegroeid tot een indrukwekkende collectie van enorme omvang. 

Blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in onze branche! 

Schrijf je in voor de nieuwsbrief.

Vul je e-mailadres in, in de vorm: naam@provider.nl
Invalid Input
DRUPS bij VU Amsterdam

Campus Amsterdam UMC en Vrije Universiteit

  • DRUPS-installatie
  • Noodstroom
  • Amsterdam

In 2020 realiseerde Brinkmann & Niemeijer een DRUPS noodstroominstallatie in het Amsterdam UMC, locatie VUmc Wij verzorgen sindsdien ook het onderhoud. Het Amsterdam UMC is een toonaangevend academisch ziekenhuis, met 733 bedden en ongeveer 6.850 medewerkers. Het Amsterdam UMC, een medisch centrum dat excellente patiëntenzorg levert, maar in samenwerking met de Vrije Universiteit ook hoogstaand wetenschappelijk onderzoek doet en onderwijs & opleidingen op topniveau verzorgt.

Meer over dit project

Benieuwd naar de carrièremogelijkheden bij ons?

Assemblage Monteur

Voltijds

Geplaatst op: 01-11-2023

Voor de uitbreiding van ons productieteam zijn wij op zoek naar enthousiaste en gedreven monteurs. Ben jij geïnteresseerd in techniek?