Dé specialist in vaste en mobiele energiesystemen

Duurzame energieoplossingen, voor vandaag én morgen

Bekijk hier al onze energieoplossingen

Samen vinden we de beste oplossing voor uw energievraagstuk

Brinkmann & Niemeijer is dé specialist op het gebied van vaste en mobiele energiesystemen, zoals noodstroomvoorzieningen, aggregaten, batterij-, hybride- en UPS-systemen.

Wij leveren zowel standaard als klantspecifieke oplossingen. Dat doen we in de volgende segmenten en sectoren: noodstroom, binnenvaart, mobiel, defensie en OEM.

Actueel

Brinkmann & Niemeijer bij Himoinsa European Dealers Meet Up

Brinkmann & Niemeijer bij de 'European Dealers Meet Up' van Himoinsa

Een paar weken geleden waren wij aanwezig bij de 'European Dealers Meet Up' van HIMOINSA. Deze bijeenkomst was volledig gewijd aan de presentatie van de nieuwste producten die Himoinsa recent heeft ontwikkeld.

Brinkmann & Niemeijer op de Maritime Industry 2024

Kom je langs op onze stand B124 bij de Maritime Industry?

Aankomende week staan wij op de Maritime Industry beurs in Gorinchem. Op deze beurs zullen wij jou meenemen in de nieuwe technologieën die eraan zitten te komen, maar ook over de schone, bestaande technieken die beschikbaar zijn.

Brinkmann & Niemeijer op de Infra Relatiedagen 2024

Brinkmann & Niemeijer op de Infra Relatiedagen 2024

De energietransitie is actueler dan ooit, maar het is een uitdaging die niet van de ene op de andere dag opgelost kan worden. Waar we jaren geleden met Stage IIIA machines nog met een hoge NOx-uitstoot werkten, is de NOx uitstoot nu aanzienlijk verminderd met de Stage V machines. 

Blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in onze branche! 

Schrijf je in voor de nieuwsbrief.

Vul je e-mailadres in, in de vorm: naam@provider.nl
Invalid Input
DRUPS bij VU Amsterdam

Campus Amsterdam UMC en Vrije Universiteit

  • DRUPS-installatie
  • Noodstroom
  • Amsterdam

In 2020 realiseerde Brinkmann & Niemeijer een DRUPS noodstroominstallatie in het Amsterdam UMC, locatie VUmc Wij verzorgen sindsdien ook het onderhoud. Het Amsterdam UMC is een toonaangevend academisch ziekenhuis, met 733 bedden en ongeveer 6.850 medewerkers. Het Amsterdam UMC, een medisch centrum dat excellente patiëntenzorg levert, maar in samenwerking met de Vrije Universiteit ook hoogstaand wetenschappelijk onderzoek doet en onderwijs & opleidingen op topniveau verzorgt.

Meer over dit project

Benieuwd naar de carrièremogelijkheden bij ons?

Electrical Engineer

Voltijds

Assemblage Monteur

Voltijds

Geplaatst op: 01-11-2023

Voor de uitbreiding van ons productieteam zijn wij op zoek naar enthousiaste en gedreven monteurs. Ben jij geïnteresseerd in techniek?