Dé specialist in vaste en mobiele energiesystemen

Duurzame energieoplossingen, voor vandaag én morgen

Bekijk hier al onze energieoplossingen

Samen vinden we de beste oplossing voor uw energievraagstuk

Brinkmann & Niemeijer is dé specialist op het gebied van vaste en mobiele energiesystemen, zoals noodstroomvoorzieningen, aggregaten, batterij-, hybride- en UPS-systemen.

Wij leveren zowel standaard als klantspecifieke oplossingen. Dat doen we in de volgende segmenten en sectoren: noodstroom, binnenvaart, mobiel, defensie en OEM.

Actueel

Europort 2023 - Brinkmann & Niemeijer

Afgelopen week alle zeilen bijgezet

We stonden namelijk 4 dagen lang op de Europort exhibition 2023 in Rotterdam Ahoy. Hier vertelden we jullie over de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van stroomvoorziening in de binnenvaart. Mocht je nou nog vragen hebben, stel ze gerust aan onze binnenvaartspecialist Clemens van der Logt.

Nieuwe website B&N

We zijn live!

Eindelijk hebben we een website die bij ons past; fris, energiek en klaar voor de toekomst!

Samen met Lotte & Rowan van Kommotiv zijn we aan de slag gegaan en hebben deze nieuwe website gerealiseerd. Hier vindt je onze nieuwste producten, het laatste nieuws en meer!

Europort 2023 - Brinkmann & Niemeijer

Zien we jou op onze stand 1415 bij Europort 2023?

Volgende week begint op 7 november de Europort exhibition 2023, de vierdaagse internationale maritieme beurs in Rotterdam Ahoy! Net als voorgaande jaren zal Clemens van der Logt, onze ervaren Sales Engineer in de binnenvaart, weer aanwezig zijn om onze betrouwbare generatorsets te laten zien! Daarnaast kun je bij ons meer te weten komen over nieuwe technieken en brandstoffen.

Blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in onze branche! 

Schrijf je in voor de nieuwsbrief.

Vul je e-mailadres in, in de vorm: naam@provider.nl
Invalid Input
DRUPS bij VU Amsterdam

Campus Amsterdam UMC en Vrije Universiteit

  • DRUPS-installatie
  • Noodstroom
  • Amsterdam

In 2020 realiseerde Brinkmann & Niemeijer een DRUPS noodstroominstallatie in het Amsterdam UMC, locatie VUmc Wij verzorgen sindsdien ook het onderhoud. Het Amsterdam UMC is een toonaangevend academisch ziekenhuis, met 733 bedden en ongeveer 6.850 medewerkers. Het Amsterdam UMC, een medisch centrum dat excellente patiëntenzorg levert, maar in samenwerking met de Vrije Universiteit ook hoogstaand wetenschappelijk onderzoek doet en onderwijs & opleidingen op topniveau verzorgt.

Meer over dit project

Benieuwd naar de carrièremogelijkheden bij ons?

Project Engineer

Voltijds

Geplaatst op: 01-11-2023

Voor de technische invulling van projecten zijn wij op zoek naar een enthousiaste en gedreven engineer met een sterke interesse in nieuwe energie oplossingen.

Assemblage Monteur

Voltijds

Geplaatst op: 01-11-2023

Voor de uitbreiding van ons productieteam zijn wij op zoek naar enthousiaste en gedreven monteurs. Ben jij geïnteresseerd in techniek?