Nieuw! De innovatieve HBOX+ hybride lichtmast.

Betrouwbare verlichting is van cruciaal belang op bouwplaatsen en tijdens evenementen. In een tijd waarin schone energie prioriteit heeft, moet verlichting ook duurzaam worden aangeboden. En dat is precies waar onze innovatieve oplossing, de nieuwe HBOX+ hybride lichtmast, om de hoek komt kijken!

Slim en efficiënt ontwerp - Periode zonder geluid

De HBOX+ is een super efficiënte lichtmast, met een autonomie van maar liefst  491 uur in de meeste efficiente werkmodus en een minimaal brandstofverbruik van slechts 0,55 liter per uur. Dit maakt het de ideale oplossing voor diverse projecten, omdat je tot wel zestien en een halve dag onafgebroken kunt werken voordat bijtanken nodig is. De HBOX+ bestaat uit één of twee LFP (lithium-ijzer-fosfaat) batterij pakketten met een lange levensduur en een compacte Yanmar motor.

Zodra de capaciteit van de LFP batterij onder de vooraf ingestelde waarde bevindt zal deze met een laag vermogen worden opgeladen door de ingebouwde motor. De motor zal tijdens het opladen van de batterij in haar meest efficiënte modus opereren, waarbij het brandstofverbruik wordt geminimaliseerd en tegelijkertijd wordt hiermee de levensduur van de motor verlengd.

De HBOX+ Hybrid biedt een continue looptijd van maximaal 16 uur zonder emissie en zonder geluid. De lichtmast heeft een geïntegreerd dimsysteem dat automatisch de verschillende variabelen kan regelen. (lichtintenisteit, batterijduur etc.) en op flexibele wijze de beste werkmodus voor elke situatie kan selecteren.

Met de slimme software word de werktijd van batterij gemaximaliseerd, waardoor een maximale “geen geluid” bedrijfstijd wordt gegarandeerd. Alleen als de compacte motor bijspringt om de batterij weer op te laden zal er tijdelijk sprake zijn van een laag geluidsniveau dat wordt gerealiseerd door de speciale geluid gedempte omkasting.

Het is zelfs mogelijk om de “geen geluid periode” in te stellen voor de gewenste tijdsperiode. De slimme software zorg er dan voor dat het energieniveau van de batterij voor de ingestelde “geen geluid” periode toereikend is en de motor dus niet hoeft bij te springen om de batterij op te laden.

Lange Onderhoudsintervallen

Deze lichtmast vergt door haar slimme bouw en intelligente software weinig onderhoud, met een onderhoudsinterval van maar liefst 600 uur. En wanneer die 600 uur voorbij zijn, is onderhoud eenvoudig uit te voeren dankzij de vele toegangsdeuren die een gemakkelijke toegang tot de componenten mogelijk maken. Het minimaliseert de stilstand tijd en maximaliseert de productiviteit.

Innovatieve veiligheidsvoorzieningen

De mast van de HBOX+ is voorzien van slimme impact- en obstakeldetectie, waardoor je nooit meer hoeft te vrezen voor onbedoelde  beschadigingen. Dit verhoogt niet alleen de veiligheid op de bouwplaats, maar maakt het werk ook aanzienlijk gemakkelijker en zorgelozer.

Kortom, de HBOX+ hybride lichtmast is de  duurzame en schone oplossing  voor onder meer bouwplaatsen en evenementenlocaties. Met zijn indrukwekkende efficiëntie, lange autonomie en geavanceerde veiligheidsvoorzieningen, is dit niet alleen een investering in verlichting, maar ook in een groenere en productievere werkomgeving. Kies voor de HBOX+ en verlicht niet alleen je project, maar ook de weg naar een duurzamere toekomst."

Delen: